Strict Standards: Non-static method Configure::read() should not be called statically in /var/www/vhosts/echteheld.nl/httpdocs/cake/basics.php on line 213

Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /var/www/vhosts/echteheld.nl/httpdocs/cake/libs/configure.php on line 156
Warning (2): Creating default object from empty value [APP/controllers/items_controller.php, line 55]
Echteheld.nl - Het rode zusje van de RE-touringcar

Statiegeldmanifest Info & debat Veelgestelde vragen

Nieuws


Het rode zusje van de RE-touringcar

Maandag 19 december 2011 - Gisteren is de achtste editie van Serious Request begonnen. Coca Cola zamelt statiegeld in voor deze populaire kerstactie en zet daarvoor een prachtmiddel in. Het is de CC-touringcar, het rode zusje van de RE-touringcar!

"Coca-Cola heeft een geïntegreerde campagne ontwikkeld waarin het magische kerstgevoel en het inzamelen van lege statiegeldflessen voor 3FM Serious Request centraal staan," meldt de frisdrankgigant op haar website.

Stichting Ons Statiegeld is verheugd dat de RE-touringcar er daardoor nu een roodgekleurd zusje bij heeft: de CC-touringcar! De gelijkenis is treffend. De Echte Held verwacht dat Coca Cola nu ook met hetzelfde enthousiasme zal pleiten voor uitbreiding van het statiegeldsysteem, zodat we na de kerst een opgeruimd 2012 in kunnen gaan.

Kijk en vergelijk:


De CC-touringcar in actie voor 3FM Serious Request (YouTube)
      Deel dit op  

© 2021 Stichting Ons Statiegeld
Contact en informatie
Recycling Netwerk
@EchteHeld op twitter
Privacyverklaring en
gebruiksvoorwaarden